ROBERT BOSAK ZA TPORTAL

Kad je mogao Ivan Račan, zašto ne bih i ja išao u Sabor

20.10.2015 u 20:42

Bionic
Reading

Robert Bosak, vlasnik agencije 2X1 komunikacije koja se bavi predizbornim izbornim anketama, našao se na manjinskoj listi u dvanaestoj izbornoj jedinici u kojoj se biraju nacionalne manjine. Kao kandidata za zastupnika njemačke manjine predložio ga je HDZ

Bosak je često u svojim nastupima kritizirao konkurenciju, prije svih, Promociju Puls i Ipsos Puls, tvrdeći da ne obavljaju svoj posao kako treba, odnosno, da manipuliraju brojkama i da su njegove točne.

'Ne vidim ništa sporno u tome što sam ušao i izbornu utrku. Ja ću svoj status zamrznuti, a u ime agencije javno će nastupati netko drugi. Kad je mogao sin Ivice Račana, koji ima četiri agencije, ići u izbornu utrku i na kraju ući u Sabor, zašto ne bih mogao ja?' kazao je za tportal Bosak.

Upitan misli li da će politički angažman našteti imidžu agencije Bosak, rezolutno odgovara – ne.

'Rezultati agencije najbolje govore o njoj samoj. Možete me nazvati dan nakon izbora pa ćete vidjeti. Moja istraživanja govore da će Domoljubna koalicija pobijediti sa 7 do 10 mandata prednosti. Zbog toga kako radim posao moje usluge koriste i stranke s lijevog spektra', zaključio je Bosak.

Inače, prema posljednjim rezultatima istraživanja agencije 2x1, Domoljubna koalicija trebala bi pobijediti SDP i partnere.

395862 ,373199 ,373158 ,400964