BEZ REVANŠIZMA

Kranjčar uzeo u obranu odbačenog Harryja

16.06.2012 u 19:41

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar, koji je nedavno prešao iz Tottenhama u kijevski Dinamo, kaže da nije potpuno iznenađen činjenicom da je menadžer 'spurs'' Harry Redknapp dobio otkaz u Nikinom sada već bivšem klubu

'Svi smo mislili da će Redknapp postati izbornik Engleske i bili smo iznenađeni što mu Engleski nogometni savez nije ponudio posao. Otkaz Redknappu u Tottenhamu? To je nogomet, sport koji je najteže predvidjeti,' prenosi Krančarovu izjavu nogometni portal tribalfootball.com.

Iako je Redknapp u Tottenhamu potpuno marginalizirao Kranjčara i uglavnom ga držao na klupi za pričuve, pristojni Niko nije rekoa niti riječ protiv trenera koji ga je vodio i u Portsmouthu.

'Teško mi je komentirati tu situaciju, ali Redknapp zaslužuje sav respekt za sve što je napravio. On je izgradio Tottenham i svi mu puno dugujemo. Preuzeo je momčad od Juandea Ramosa kada je Tottenham bio na dnu ljestvice. Što se dogodilo između njega i predsjednika kluba, to znaju samo njih dvojica,' rekao je Kranjčar.