OD 16 SATI

MAXtv prenosi Kup okršaj Zagreba i Hajduka

30.11.2011 u 11:19

Bionic
Reading

Danas se igraju tri uzvratne utakmice četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa, a najviše pozornosti privlači sraz u Kranjčevićevoj između Zagreba i Hajduka. Ogled ova dva kluba bit će u izravnom prijenosu na MAXtv-u od 16 sati (uključen svim korisnicima) na kanalu Arenasport 1

Prije tjedan dana je u vaterpolo uvjetima Hajduk svladao Zagreb 1:0 te si tako osigurao prednost prije današnjeg uzvrata. No, gostima u Kranjčevićevoj neće biti lako.

'Svi vjerujemo da se Hajduk može proći. Nismo bili impresionirani ni u Splitu pa nećemo ni na našem stadionu. Motivirani smo i jedva čekamo da krenemo u bitku,' poručio je domaći strateg Gordan Ciprić koji na raspolaganju nema samo Nikšića i Frljužeca.

U Hajduku su pod puno većim pritiskom. Dinamo u prvenstvu izgleda nedostižan pa 'bili' ciljaju na Kup. Za klub s Poljuda bila bi prava katastrofa kada bi već u prvom dijelu sezone ispao iz utrke i za drugi trofej.

'U psihološkoj smo prednosti zbog prednosti iz prve utakmice. Mi sada moramo izaći kao pobjednici. Ova utakmica za nas je kao finale. O tome da se pobjednik odlučuje jedanaestercima ne razmišljam,' sukus je izjava Krasimira Balakova.

Spomenimo kako su Splićani stigli u Zagreb bez Vejića, Miličevoća, Jamesa, Brkljače i Tomasova.

U Kranjčevićevoj se očekuje nekoliko tisuća gledatelja, a za sve ostale tu je izravan prijenos na MAXtv-u koji će biti dostupan svim korisnicima (Arenasport 1).

Vjerojatni sastavi:

Zagreb: Vidaković – Pelaić, Pavlović, Lapić, Štiglec – Abdurahimi, Štrok, Maleš, Šovšić, Mitrović – Medić.
Hajduk: Subašić – Barišić, Maloča, Andrić, Lima – Gabrić, Luštica, An. Sharbini, Kukoč – Vukušić.

Zagreb vs. Hajduk