novo ročište

Bulj o Mesićevoj tužbi: Želi mi se osvetiti jer mu je teško pao moj prijedlog zbog kojeg mu je ukinut Ured bivšeg predsjednika

16.05.2022 u 09:34

Bionic
Reading

Na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u 12.30 sati održat će se novo ročište zbog tužbe bivšeg predsjednika Stjepana Mesića protiv Mire Bulja nakon što ga je nazvao 'klevetnikom i elementarnom nepogodom za hrvatski narod'

Najavu novog ročišta na svojem je Facebooku u nedjelju navečer objavio Miro Bulj. U svojoj objavi ovaj je mostovac, između ostalog, napisao da je na zadnjem ročištu sutkinja odbila njegove dokazne prijedloge, kao i svjedoke. Bulj također navodi kako mu se 'Mesić želi osvetiti jer mu je teško pao' prijedlog Mosta dok je bio u Vladi RH o ukidanju Ureda bivšeg predsjednika.

Objavu Mire Bulja prenosimo u cijelosti:

'Sutra na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu u 12 i 30 sati novo ročište za tužbu koju je protiv mene podnio Stipe Mesić jer sam ga nazvao klevetnikom i elementarnom nepogodom za hrvatski narod. Na zadnjem ročištu sutkinja Janja Marijan Žabek odbila je moje dokazne prijedloge, a odbila je i svjedoke Vladimira Šeksa, Josipa Manolića, Davora Božinovića, Marijanu Petir, Tomislava Karamarka… sve Mesićeve bivše suradnike, kao i preslušavanje snimki Mesićeva govora u Sydneyju i snimke priloga koji govori o čekovima koje je dobio od iseljenika.

Mesić mi se želi osvetiti jer mu je teško pao moj prijedlog zbog kojeg mu je Most dok je bio u Vladi Republike Hrvatske ukinuo Ured bivšeg predsjednika. Narode, slažete li se da je Stipe Mesić klevetnik i elementarna nepogoda za hrvatski narod?' napisao je u nedjelju navečer Bulj.