Svibanjska prašina

Najavljen datum izlaska Dusta 514

28.04.2013 u 07:27

Bionic
Reading

CCP je objavio da će Dust 514 izaći 14. svibnja

CCP je vijest objavio na EVE Fanfestu koji se održavao na Islandu od 25. do 27. travnja. Također, informacija je potvrđena i preko službenog Dust 514 Twitter računa.

Islandski studio potvrdio je i da će Dust 514: Neocom, aplikacija za PlayStation Vitu, izaći ovog ljeta. Ova aplikacija radi u kombinaciji s vašom Dust 514 igrom te će igračima omogućavati pristup taktikama, statsima i informacijama o napretku igre.

 

 

Podsjećamo, Dust 514 je first-person-shooter smješten u Eve Online svemir koji omogućava igračima da sudjeluju u bitkama koje će imati utjecaj na Eve svemir. Igrači Eve-a mogu unajmiti igrače Dusta da se bore za kontrolu nad određenim planetima, a ishodi tih bitaka direktno će utjecati na političku moć i strukture Eve svemira kojima upravljaju igrači. Direktniji oblik interakcije su pojačanja zvana 'orbital bombardments'. U prijevodu, Eve igrač može poslati pojačanja obližnjim Dust prijateljskim snagama tako im pomažući u bitci.

Prošle godine kružile su glasine o izlasku igre u listopadu koje se očito nisu ostvarile, a Dust je umjesto toga nastavio svoju betu. Igra će biti dostupna samo za PlayStation 3, a bit će besplatna te će koristiti model mikrotransakcija.