'ČESTITKA'

Nova kazna osiromašila Hajdukovu blagajnu

25.03.2013 u 21:04

Bionic
Reading

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević kaznio je Hajduk zbog dvije bakljade njegovih navijača tijekom utakmice sa Zadrom, sa 20.000 kuna.

Splićani do 31. ožujka moraju po naredbi Uefe srediti financijsko poslovanje, u protivnom im prijeti izgon iz Europe na godinu dana. I dok se vodstvo kluba trudi na sve načine pronaći novac, navijači na gotovo svakoj utakmici svojim ponašanjem prouzroče novu kaznu.

Ovoga puta Disciplinski sudac Prve hrvatske nogometne lige Krešimir Vlajčević kaznio ih je s 20 tisuća kuna zbog dva prekida koje su prouzročili bacanjem baklji tijekom utakmice Zadra i Hajduka na Stanovima, a isti iznos Hajduk je platio i za prošlo kolo, za derbi s Dinamom u Poljudu.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić najavio je kako sređivanje financijskog stanja u klubu ide svojim tijekom, te kako bi do kraja mjeseca sve trebalo biti gotovo. Ukoliko bude problema, Hajduk će morati prodati nekoga od mladih igrača. Navodno su Parma i Bolgna zainteresirane za 18-godišnjeg stopera Josipa Eleza, koga bi na ljeto voljeli vidjeti u svojim redovima.