žao joj je

Oglasila se kći šefa Hrvatskih šuma koja je vrijeđala vatrogasce i policajku

02.08.2024 u 13:41

Bionic
Reading

Neda i Anna Dujić, supruga i kći HDZ-ova predsjednika uprave Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, pred kamerama su žestoko napale i vrijeđale vatrogasce dok je vatra kod Skradina gutala sve pred sobom. Anna Dujić sada se priopćenjem obratila javnosti

'Od ovoliko Krke, nakaze jedne! Ćaća mi se doma guši, sve je napravio za ovu državu. Oni ni prstom da maknu. Nakaze jedne', rekla je Anna Dujić pred RTL-ovim kamerama, pokazujući na vatrogasca iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik.

Podsjetimo, policija je jučer priopćila da će 33-godišnju Annu Dujić prijaviti za vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba jer je pored vatrogasca, vrijeđala i policajku.

Anna Dujić sada se ispričala, a njezino priopćenje prenosimo u cijelosti.

'Punoljetna sam osoba i sama odgovaram, i želim odgovarati, za svoje postupke. Želim se javno ispričati svima koje sam uvrijedila neprimjerenim riječima izgovorenim u stanju šoka koji sam doživjela gledajući bespomoćno svojeg oca i rođake kako pokušavaju obraniti vlastite kuće od vatrene stihije golim rukama, bez ikakve zaštitne opreme.

Ne bih nikada tako postupila u prisebnom stanju, niti sam mislila da bih ikada tako reagirala u izvanrednoj situaciji. Međutim teško je ostati priseban kada vatrena stihija prijeti vašem domu i vašim najmilijima. Danas, gledajući snimku svega što se dogodilo, teško mi je i zamisliti takvu reakciju i sebe samu prepoznati.

Ovime nikako ne želim opravdati svoj postupak; iskreno žalim zbog tog što sam učinila i da mogu išta promijeniti, promijenila bih. Još jednom, iskrene isprike svima koje sam svojom neprimjerenom komunikacijom povrijedila', poručila je.