WII U EKSKLUZIVA

Pogledajte kako će izgledati upotreba kontrolera u ZombiU

27.08.2012 u 12:02

Bionic
Reading

Ubisoft je objavio video prilog u kojemu još jednom predstavljaju svoju ekskluzivu za WiiU konzolu, ali i demonstriraju na koji će se način pri igranju koristito touch-screen kontroler

Kada je Nintendo po prvi puta najavio svoju Wii U konzolu, njen poveliki touch-screen kontroler odmah je izazvao kontroverze i podjele između onih koji su hvalili inovaciju i onih koji su tvrdili da takvom kontroleru nema mjestu u gamingu.

 

Nintendo je u međuvremenu najavio i klasičan kontroler koji neodoljivo podsjeća na onaj za Xbox 360, no touch-screen kontroler i dalje ostaje najprepoznatljivija karakteristika nadolazeće konzole.

 

Wii U na tržištu bi se trebao pojaviti krajem ove godine, a s njim i nekoliko ekskluzivnih igara. Jedna od njih biti će i ZombiU, Ubisoftov survival horor iz prvoga lica.Upravo je Ubisoft nedavno priznao da novoj platformi pristupaju s velikim oprezom i da u ZombiU ne namjeravaju ulagati mnogo novca te da će on u biti služiti za ispitivanje tržišta, ali i tehnologije.

 

A kako će izgledati sama igra, ali u upotreba kontrolera u njoj, pogledajte u prvom video dnevniku uz izvršnog producenta igre, Guillaume Bruniera;