PRVI VIDEO MATERIJAL

Pogledajte kako izgleda Far Cry 3: Blood Dragon

10.04.2013 u 23:25

Bionic
Reading

Nekoliko hackera provalilo je u Ubisoftov digitalni servis 'uPlay' što im je omogućilo besplatan download Ubisoftovih igara, ali i jednog naslova kojemu se baš i nisu nadali

Far Cry 3: Blood Dragon nakon svega ipak nije nekakva Ubisoftova spačka već prava pravcata igra. Nakon što su se na internetu pojavili ime ali i teaser za ovu igru, mnogima je sve zvučalo predobro da bi bilo istinito. No, uslijedili su prvi screenshotovi a onda i informacije koje su se pojavile na službenim Microsoftovim stranicama za Xbox.

 

Igra je radnjom smještena u budućnost (2007. godinu) kako su je ljudi vidjeli u 80-im godinama prošloga stoljeća. Da stvar bude zabavnija, stas i glas glavnom protagonistu posudio je Michael Biehn, akcijski glumac koji je ime sagradio u filmovima poput Terminatora i Aliena iako danas za njega zna tek mali dio ljubitelja filma.

 

Blood Dragon tako zapravo neće biti DLC već svojevrsni spin-off koji ni na jedan način (najvjerojatnije) neće biti povezan s Far Cryjem 3 i za njegovo vam igranje neće trebati Far Cry 3.

 

Da se vratimo na temu. Ruski hackeri prije nekoliko su dana provalili u uPlay, Ubisoftovu verziju Steama putem koje Ubisoft prodaje isključivo vlastite igre. Osim što im je to omogućilo downloadanje svih igara potpuno besplatno, naletjeli su i na slučajnog gosta – Far Cry 3: Blood Dragon. Odigrali su igru i na internet pustili 30-ak minuta gameplaya kojega je danas gotovo nemoguće pronaći na internetu. Ipak, ne i kod nas;

 

 

Kao što možete vidjeti i sami – boje, soundtrack, atmosfera i glavni protagonist vjerni su akcijskom filmskom trashu 80-ih i naprosto oduševljavaju. Igra bi se na tržištu trebala pojaviti 1. svibnja ove godine i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.