MILANOVIĆ O POTEZU HNS-A

'Potpora Bajsu bila bi ispod naših standarda'

12.05.2013 u 11:30

Bionic
Reading

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović jučer je posjetio Daruvar. Dočekali su ga Vedran Babić, kandidat za župana Bjelovarsko-bilogorske županije i Dalibor Rohlik, kandidat za gradonačelnika Daruvara, te predstavnici i članovi SDP-a iz cijele županije

Milanović je pohvalio program Županijske organizacije SDP-a i pozvao birače da glasuju na lokalnim izborima za kandidate SDP-a. 'Ovdje smo jaki i idemo na pobjedu. Bjelovar je grad u kojem je SDP već duže vrijeme najjača stranka, ali očito nije bila dovoljno jaka stranka da se izbori za povjerenje građana. Poštena igra otvorenih karata i to je to', rekao je Milanović.

A kako Milanović komentira ministre HNS-a koji dolaze u Bjelovar dati potporu Damiru Bajsu, a ne svojemu koalicijskom partneru?

'Nikako, to je njihovo pravo. Mislim, mi u SDP-u ne možemo pristati na to. To je ispod našeg standarda iz niza razloga. Nisam mogao, niti mi je padalo na pamet tražiti od svojih kolega da ponovno okreću kaput i da budu 'šete bandijere'. Tako ne funkcioniramo u SDP-u', kazao je Milanović.

O postojećoj koaliciji SDP-a i HSS-a na županijskoj razini Milanović je rekao. 'Da SDP i HSS idu zajedno, pa super'. Milanović se na Trgu kralja Tomislava u Daruvaru susreo s članovima i simpatizerima SDP-a te je prošetao tržnicom.