U ORGANIZACIJI PLATFORME 112

Pratite sučeljavanje kandidata za Europski parlament

19.05.2014 u 09:01

Bionic
Reading

Neformalna koalicija organizacija civilnog društva Platforma 112 organizira sučeljavanje kandidata za izbore za Europski parlament 'Drugačija EUropa je moguća!' u ponedjeljak 19. svibnja od 10.30 do 12.30 u Novinarskom domu

Na sučeljavanju sudjeluju predstavnici šest lista koje najbolje kotiraju po predizbornim anketama: Dubravka Šuica (HDZ, HSS; HSP AS, BUZ), Neven Mimica (SDP, HNS, IDS, HSU), Mirela Holy (ORaH), Renata Šeperić Petak (Nacionalni forum, HSLS, PGS, Lista za Rijeku), Nikola Vuljanić (Hrvatski laburisti) i predstavnik Saveza za Hrvatsku.

Predizborni aktivistički inventar će u kratkim crtama predstaviti: Dragan Zelić (GONG), Darko Šeperić (SSSH), Enes Ćerimagić (Zeleni forum), Emina Višnić (Culture Action Europe) i Gordan Bosanac (Centar za mirovne studije).

Sučeljavanje možete pratiti na Facebooku i Twitteru (#EUinventar i #EP2014) te uz prijenos uživo na www.tportal.hr i www.gong.hr, a na njima će od utorka biti dostupna i skraćena verzija sučeljavanja slobodna za prenošenje.