GLASOVAC VS. DIVJAK

'Prihvaćam izazov pod uvjetom da materijale čitamo zajedno'

16.01.2018 u 13:09

Bionic
Reading

Saborska zastupnica SDP-a Sabina Glaovac odgovorila je ministrici obrazovanja Blaženki Divkaj koja joj je poručila kako treba bolje pročitati domumente vezane za reformu školstva. 'Prihvaćam izazov pod uvjetom da materijale čitamo zajedno, pred javnošću, pa da vidimo kako koja od nas stoji s čitanjem s razumijevanjem', kazala je Glasovac

Ministrica obrazovanja Blaženka Divjaku ponedjeljak je komentirala pitanje saborske zastupnice SDP-a Sabine Glasovac zašto je odustala od cjelovite kurikularne reforme.

'Zastupnica treba bolje pročitati dokumente, informatika ulazi u sve škole, informatika je obavezna peti i šesti razred osnovne škole. Što će biti dalje, to ćemo vidjeti...', kazala je Divjak.

SDP-ovka Glasovac odgovara da 'prihvaća izazov', javlja N1.

'Prihvaćam izazov pod uvjetom da materijale čitamo zajedno, pred javnošću, pa da vidimo kako koja od nas stoji s čitanjem s razumijevanjem', kazala je u utorak Glasovac.

  • +15
Sabina Glasovac Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Dodaje da joj je imenovanje Blaženke Divjak ministricom ulijevalo povjerenje, no 'ona postaje sve više pragmatična, postaje popustljiva, uključena je u političku kuhinju', kaže SDP-ovka.

'Raspisan je natječaj za ERS, ako će se birati pola naši, a pola vaši, onda to nigdje ne vodi', skeptična je Sabina Glasovac.

  • +20
Blaženka Divjak Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić