promjena

Nakon Grabar-Kitarović o sastanku na Pantovčaku oglasio se i Milanović

08.01.2020 u 15:39

Bionic
Reading

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i izabrani predsjednik Zoran Milanović sastali su se u srijedu. Informaciju o sastanku potvrdili su iz Ureda predsjednice, a o njemu se na Facebooku očitovao i Milanović

'Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović primila je u Uredu predsjednice Republike izabranog predsjednika RH Zorana Milanovića. Prilikom susreta razgovaralo se o tranziciji predsjedničke dužnosti', izvijestili su kratko iz Ureda predsjednice.

Puno rječitiji nije bio ni Milanović.

'Sastao sam se danas s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović u Uredu PRH, gdje smo održali radni sastanak na kojemu smo razgovarali o tranziciji predsjedničke dužnosti', napisao je Milanović.

Zoran Milanović izlazi iz svog stana u srijedu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajač

Grabar Kitarović još je u izbornoj noći, nakon što je objavljeno da je Milanović pobijedio na izborima, izabranom predsjedniku uputila poziv da se nađu kako bi razgovarali o prijenosu vlasti te da ga uputi u ono što je radila na Pantovčaku.

Iz Milanovićeva stožera prethodno je neslužbeno potvrđeno da će se naći s predsjednicom, no nije se otkrivao točan datum ni sat sastanka.