novo dno

Šipić se na Facebooku obračunava s novinarima. Pisanje mu je ispod svake razine

05.10.2024 u 14:54

Bionic
Reading

Ivan Šipić, ministar demografije i useljeništva iz Domovinskog pokreta, obrušio se na Facebooku na novinare. Posebno se ispod svake razine na kolumnista Jutarnjeg lista i Slobodne Dalmacije Antu Tomića

U nastavku objavljujemo njegov Facebook status:

"SLOMITI? NEĆETE!

Dajem od sebe koliko mogu. Što mogu. I u uvjetima kakvim mogu uopće išta dati.

Okupim stručnjake. Mjesecima deseci razgovora sa stručnjacima, udrugama, načelnicima, gradonačelnicima, Crkvom, obiteljima i po cijeloj tako.

Sazovem medije i javno kažem o svemu što mislim. I bez fige i uškoljanosti. I primam udarce polupismenih i plaćenih novinarčića, koji rade ne da daju doprinos već da popljuju bilo kakav pokušaj koraka naprijed.

Posebno ističem komunističkog gojenca Antu Tomića, poznatog kao "kanta novinar". Jer, dobio je upravo ono što mu njegov izričaj "slobodnog novinara" i medijski prostor zaslužuje. Kantu.

Da je ovo vrijeme njegovog "školovanog bravara", odgovornog za pokolje stotina tisuća Hrvata, baš se pitam bi li tada imao prostora i "slobodnog novinarstva" pisati takve gadosti i pljuvati po komodu kako mu padne šeširu na pamet. Jer, ispod šešira osim jednog pokušaja omalovažavanja najvažnije teme u državi, nema ništa. Tako da, "kanta" novinaru poručujem da će doći dan kada će više vrijediti ono što je u kanti dobio od njegovih "slobodnih bravura".

Nećete slomiti!"