druženje u požegi

Škoro: Imam dokaze i indicije da se tajne službe bave mojom obitelji i sa mnom

19.12.2019 u 13:22

Bionic
Reading

Nezavisni predsjednički kandidat Miroslav Škoro na druženju s građanima Požege rekao je kako će u petak od 5 do 12 sati odgovrati na pitanja građana na svojem Facebook profilu. Komentirao je i aktualni tijek kampanje kao i izjavu predsjednice o korupciji u tajnim službama, ali i vlastite o pomilovanju osuđenog ratnog zločinca Tomislava Merčepa

'Sutra ćemo napraviti ono što narod hoće. U dosadašnjoj kampanji naslušali smo se svega i svačega, vidjeli smo svašta, puno toga nalikovalo je na izrežiranu predstavu, dobro kontroliranu predstavu. Ja ne volim sudjelovati u takvim cirkusima', rekao je Miroslav Škoro na druženju s građanima Požege, javlja N1.

Zbog toga će, kako je najavio, u petak od 5 do 12 sati na svojem Facebook profilu biti uživo tri sata i odgovarati na pitanja građana.

'Sve će biti uživo, ponavljam, bez ikakvih namještanja. To je jedini pravi način na koji u današnje vrijeme možemo komunicirati sa svojim biračima. Na sve ću odgovoriti, nema nikavih tajni. Vidjet ćemo tko će prvi odustati, Dok ne padnemo s nogu - vi pitanja, ja odgovor', kazao je Škoro.

  • +12
Miroslav Škoro u Požegi Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galović

Skandaloznim smatra izjavu predsjednice koja je, kako je rekao, svojom voljom imenovala novog ravnatelja SOA-e, a sada izjavljuje, dodao je Škoro, da je to organizacija premrežena koruptivnim i inim aktivnostima.

'Imam dokaze i indicije da su se činile mnoge stvari. Vidjeli ste što se događa kad se stvari plasiraju preko čudnih medija, drugih zemalja pa čudnim kanalima dolaze do nas. VSOA, SOA, paraobavještajno - ako je i paraobavještajno, kako je moguće da ovbavještajna služba dopustila da se pojavi paraobavještajno? Predsjednica mora kazati odkad to zna, kome je prijavila, ona je odgovorna', rekao je Škoro te dodao kako će svoje spoznaje 'vrlo rado iznijeti na odgovornim mjestima jer su stvarno pretjerali'.

Na ponovljeno pitanje novinara, nije želio iznijeti dokaze postupanja protiv njega i njegove obitelji, već je ponovio da će to iznijeti na odgovornim mjestima.