OBRANA ISTOČNOG FRONTA

Službeno najavljen Company of Heroes 2

09.05.2012 u 09:43

Bionic
Reading

THQ, izdavačka kuća koju u posljednje vrijeme pamtimo većinom po poslovnim problemima i otpuštanjima, službeno je najavio nastavak jednog od najboljih RTS igara svih vremena

Prvi Company of Heroes na tržištu se pojavio 2006. godine i postao instantni klasik. S razlogom, jer radi se o jednom od najboljih RTS igara svih vremena koja se uspjela približiti i širim masama što je prava rijetkost za strategije.

 

THQ je pak sad najavio i Company of Heroes 2 o kojemu zasad nisu objavili mnogo informacija, no poznato je da će se igra na tržištu pojaviti 'početkom 2013. godine.' Radnja igre biti će, dakako, smještena u WWII, no ovaj puta na istočni front; igrači će preuzeti kontrolu nad ruskom Crvenom armijom u sukobu protiv nacističke Njemačke.

 

'Company of Heroes 2 je pravi nastavak, igra koja će se odvijati na novom frontu, uz nove protagoniste i novu tehnologiju pri tome zadržavajući jedinstvenu mješavinu strategije i multiplayera zbog kojih je prvi Company of Heroes bio toliko uspješan.' – izjavio je Greg Wilson, producent iz Relic Entertainmenta, studija zaduženog za razvoj igre.

 

Igra će biti pogonjena novim Essence 3.0 Engine-om i ove godine neće biti predstavljena na E3-u upravo zbog financijskih problema u kojima je THQ.