GRABI DOK MOŽEŠ!

Steam još nakratko spustio cijene

27.12.2010 u 12:57

Bionic
Reading

Blagdanski popusti sjajna su šansa za šoping. E pa, vrijeme je da vam pomognemo s tim, jer smo upravo uočili dosta dobru priliku za jeftinu nabavku dobrih naslova za PC

Za one koji su još željni blagdanskog šopinga, donosimo dobre vijesti. Naime, Steamu je toliko dobro išla prodaja softvera ovih zadnjih dana da je svoju blagdansku akciju odlučio produljiti za skoro pa još jedan dan. Naime, kao što smo već jednom objavili, gomila naslova na Steamu trenutno je jeftinija, pa ako ste ikad mislili nabaviti jedan od onih koji su vam preskupi u dućanu, mislimo da je vrijeme da skočite do Steama.

 


Zanimljiva stvar vezana uz dotičnu kolekciju naslova je to što su praktički besplatni. Ne, stvarno, ne mislimo ništa reklamirati, ali ako vam netko nudi Witchera za 4 eura i kompletan serijal F.E.A.R. za 10 ili Bad Company 2 za 13, to najčešće zvuči kao dobra prilika.

 

 

Sad, jedini problem je što čitava akcija traje još otprilike 6 sati, pa ako već mislite piknuti neku od igara u specijalnoj ponudi, toplo preporučujemo da lagano požurite.

 

 

Bad Company 2. We know you want it. :P