tragedija u sunji

Tek punoljetan mladić poginuo u strašnoj nesreći: Sletio s ceste i udario u stablo

29.08.2024 u 09:22

Bionic
Reading

Sinoć oko 22 sata u Sunji se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je stradao 18-godišnji mladić. 17-godišnji suvozač zadobio je teške ozljede opasne po život

"U srijedu, 28. kolovoza, oko 22 sata u Savskoj ulici u Sunji, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a jedna zadobila teške tjelesne ozljede opasne za život.

Do nesreće je došlo kada je 18-godišnjak upravljao automobilom sisačkih registracija te je dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika i udario u stablo.

U ovoj prometnoj nesreći vozač je smrtno stradao, a njegovo tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija, dok su 17-godišnjem suvozaču okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život.

Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici u suradnji s županijskom državnom odvjetnicom u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku. U svezi ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće, priopćila je PU sisačko-moslavačka.