NAPOKON SLOBODAN

Tomasov raskinuo s Hajdukom, vraća se u Zadar

17.04.2012 u 14:48

Bionic
Reading

Arbitražni sud HNS-a presudio je u sporu Marina Tomasova i Hajduka u korist igrača, koji je od danas slobodan i može potražiti novi klub. Njegov menadžer Reno Sinovčić tvrdi kako će zaigrati za Zadar, no moguća je i opcija transfera u Dinamo

Marin Tomasov dugo je bio nezadovoljan 'mobingom' koji je klub vršio prema njemu nakon što je odbio potpisati novi ugovor. Kada su Splićani propustili isplatiti mu tri mjesečne plaće, cijeli je slučaj prijavio na Arbitražu i zatražio raskid ugovora na štetu kluba.

Na Arbitraži HNS-a danas je donijeta odluka o raskidu ugovora na štetu Hajduka, te je Hajduk prema toj odluci obvezan igraču isplatiti sva zaostala dugovanja.

Obzirom da je Tomasov u Hajduku zarađivao 180.000 eura, Hajduk mu je dužan isplatiti oko 110.000, kuna za svaki mjesec zaostatka.

Iako se Tomasov u ponedjeljak sastao na Maksimiru s izvršnim predsjednikom Dinama Zdravkom Mamićem, njegov zastupnik Reno Sinovčić tvrdi kako će Marin karijeru nastaviti u Zadru, s kojim bi u srijedu trebao potpisati ugovor.