REKORDNE ZAPLJENE

U Zadru u dva dana pala dva dilera s ukupno 2,2 kg marihuane

05.03.2013 u 14:04

Bionic
Reading

Zadarska policija u dva je dana uhitila dva dilera marihuane, a dan za danom srušen je godišnji rekord zapljene droge na zadarskom području. Oba dilera su kod sebe imala više od kilogramom marihuane spremne za preprodaju

Nakon što je u nedjelju u ruke policije pao 40-godišnji Zadranin, u čijem su stanu policajci pronašli oko kilogram marihuane, s 1,2 kilograma jučer je pao njegov 22-godišnji sugrađanin. Policajci su 22-godišnjaka jučer zatekli ispred trgovačkog centra u Biogradu s više paketića u kojima je bilo oko 30 grama 'trave'. Uslijedila je pretraga njegova u Ulici Maka Dizdara u Zadru gdje je pronađeno još 1,2 kilograma te opojne droge. Kod obojice dilera pronađena je i digitalna vaga.

Mladić koji je od ranije poznat policiji po brojnim kaznenim djelima, od zloporabe droge do krađa, priveden je pritvorskom nadzorniku. Stariji diler također je policijski poznanik zbog kaznenog djela zloporabe droge. Kako saznajemo, slučajevi nisu povezani, odnosno svaki je diler imao svoj 'tihi obrt'.