Bandić o 'Ljetu na Savi'

'Uložit ćemo još novca, to nije propali projekt. I vi se sigurno svađate s dečkom tri mjeseca, pa četvrti bude sve OK'

24.07.2019 u 10:01

Bionic
Reading

Ljeto na Savi, projekt vrijedan desetak milijuna kuna, trebao je potaknuti Zagrepčane da se druže na obali rijeke, no u desetak dana od otvaranja uspio je privući tek ponekog slučajnog prolaznika. Na pitanja o debaklu tog projekta odgovarao je gradonačelnik Milan Bandić

Čelnik Zagreba smatra da Ljeto na Savi nije propali projekt, nego baš suprotno, te najavljuje da će se u njega ulagati još novca i to 'koliko god bude trebalo', donosi Dnevnik.hr.

Lošu posjećenost Bandić opravdava time što Zagrepčani nemaju naviku dolaziti na Savu.

'Ništa ne može profunkcionirati preko noći, pa ni to. I vi se sigurno svađate s dečkom tri mjeseca, pa četvrti bude sve OK. Tako će i Ljeto na Savi možda zaživjeti za koji mjesec. Treba vremena', odgovorio je Bandić na pitanje novinarke Nove TV.

Za onečišćenu vodu na Bundeku gradonačelnik kaže da je razlog niska razina vode, a sugrađanima je poručio da se u jezeru mogu kupati, ali na vlastitu odgovornost. Podsjetimo, u utorak je Gradski ured za zdravstvo do daljnjeg zabranio kupanje na Bundeku zbog onečišćenja, odnosno povećane granične vrijednosti mikrobiološkog pokazatelja crijevnog enterokoka.

VELIKI BANDIĆEV PROJEKT

Debakl na novoj zagrebačkoj pozornici uz obalu Save: Tek desetak ljudi na koncertu

Pogledaj galeriju