CONNOR MU JE IME

Upoznajte protagonista Assassin's Creeda 3

27.03.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Novim trailerom Ubisoft svim sadašnjim i budućim obožavateljima franšize predstavlja Connora, protagonista nadolazećeg Assassin's Creeda 3

Assassin's Creed 3 službeno je najavljen početkom ovog mjeseca, što dakako nije prošlo nezapaženo. Igra će biti smještena u vrijeme Američke revolucije i neće imati nikakvih scenarističkih poveznica s dosadašnjim igrama u serijalu, što će neke odbiti, a neke i privući jednoj od najpopularnijih franšiza današnjice. Sukladno tomu, igrač će u igri preuzeti ulogu sasvim novog protagonista – Connora iliti Ratohnhake:tona, sina iz britansko-indijanskog braka rođenog u dolini Mohawk koji se redu Ubojica pridružio 1770. godine.

 

Po objavi prvog artworka iz igre maštu mnogih zagolicalo je Connorovo oružje oko kojega sada više neće biti nikakvih dvojbi. Ubisoft je naime objavio trailer koji detaljno opisuje sve oružje kojim će se novi protagonist služiti u borbi:

 

 

Assassin's Creed 3 na tržištu će se pojaviti 30. listopada ove godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360. U pripremi je i verzija za Wii U, no njen datum izlaska još nije poznat.