buktinja u noći

Veliki požar progutao jahtu u Makarskoj, vlasnik poduzetnik iz Širokog Brijega

29.06.2024 u 08:03

Bionic
Reading

Iz još nepoznatih razloga sinoć prije ponoći izbio je požar na 24 metarskoj jahti Acceptus, usidrenoj u makarskoj luci. Na rivu su hitno poslani vatrogasci – ukupno je na intervenciju izišlo desetak vatrogasnih vozila a požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Makarske kao i DVD Makarska, DVD Tučepi i DVD Promajna, piše Makarska danas

'Sinoć, 28.lipnja 2024.g., oko 23:50 sati, u Makarskoj, na rivi, na vezu, izbio je požar na plovilu dužine 24 metra. Na brodu su se nalazile tri osobe koje nisu zadobile ozlijede. Zbog gašenja požara koje je još uvijek u tijeku, riva je zatvorena za promet i obavlja se preusmjeravanje. Kada se za to stvore uvjeti obaviti će se očevid', stoji u odgovoru PU splitsko-dalmatinske.

Izvor: tportal.hr

Dramatične prizore na makarskoj rivi snimio je sinoć čitatelj Makarske danas koji je poslao video snimak, a u posljednjim fotografijama možete pogledati i kakvo je stanje jutros.

Izvor: tportal.hr / Autor: Makarska danas
Požar u Makarskoj Izvor: Licencirane fotografije / Autor: goran morovic/makarska danas

Jahta je, kako doznaje Slobodna Dalmacija, u vlasništvu Mišela Čolaka, vlasnika tvrtke Feal iz Širokog Brijega, a koji u Makarskoj ima stan te se bavi stanogradnjom.

Čim je počelo gorjeti, Makarani su lupanjem o brod uspjeli probuditi troje članova posade koji su spavali u jednoj od pet kabina, a koji su, srećom, pobjegli neozlijeđeni.

sve osim nogometa

Učitavanje...