U IGRI VELIK NOVAC

Veliki preokret u slučaju Tomasov

02.02.2012 u 14:38

Bionic
Reading

Obzirom da nije pronašao zadovoljavajući inozemni angažman, Marin Tomasov je blizu ostanka na Poljudu, no uvjet koji pred njega postavlja predsjednik Hrvoje Maleš je potpis novog ugovora

Hajduk bi uskoro mogao dobiti značajno pojačanje u veznom redu, treninzima Krasimira Balakova bi se nakon povratka momčadi s priprema iz Turske u Split trebao priključiti Marin Tomasov. Jedan od najboljih igrača Hajduka u prvom dijelu sezone nije pronašao zadovoljavajući inozemni angažman, pa je logično da nastavi igrati za Hajduk, no uvjet koji pred njega postavlja predsjednik Hrvoje Maleš je potpis novog ugovora.

Tomasovu naime ugovor istječe na ljeto i Hajduk bi ga mogao izgubiti bez odštete, što Maleš ne želi, stoga je odlučan da Tomasova drži po strani, sve dok ne produži vjernost bijelima na barem dvije godine. Ma koliko Balakov vapio za jednim takvim pojačanjem.

Ako je vjerovati dobro obaviještenim izvorima s Poljuda, ni zastupnik Tomasova Reno Sinovčić nema ništa protiv ostanka Tomasova, te su u tijeku i pregovori oko odštete koju bi Zadranin morao ostaviti Hajduku kada ode u inozemstvo. Navodno je dosta velika razlika između onoga što Maleš traži i onoga što Sinovčić nudi, no, vjerojatno će se dvojac tijekom pregovora približiti. Kao što su se uostalom približili i kada je bio u pitanju transfer Daniela Subašića u Monaco.