BRZA PROMJENA

Watch Dogs i Assassins Creed 4 najprodavaniji za next-gen konzole

17.08.2013 u 13:43

Bionic
Reading

Prednarudžbe za next-gen verzije dva nadolazeća blockbustera iz Ubisofta veće su no prednarudžbe za PlayStation 3 i Xbox 360

'Fanovi su prilično uzbuđeni kad je u pitanju nova tehnologija next-gen konzola. Prošlo je osam godina otkad su Sony i Microsoft izdali zadnju konzolu pa stoga osjećamo mnogo uzbuđenja od naših fanova za Watch Dogs i Assassins Creed 4: Black Flag', rekao je Alain Corre iz Ubisofta - 'Prednarudžbe koje dobivamo mnogo su veće za next-gen naslove.'

 

Prošli mjesec Peter Moore, direktor EA Sports divizije u Electronic Artsu, rekao je da su prednarudžbe za sportske igre na aktualnim konzolama 'slabije', a Activision je objavio da se nadolazeći Call of Duty slabije prodaje zbog dolaska nove generacije konzole.

 

'Imamo osjećaj da bi tranzicija na next-gen konzole mogla biti brža nego što je pretpostavljano. Među fanovima postoji ogromna želja za promjenom.' - zaključio je Corre. Koliko je ta želja stvarna, vidjet ćemo kasnije ove godine kada izađu obje konzole.

 

Podsjećamo, Watch Dogs na tržištu će se pojaviti 22. studenog na Xbox 360, Wii U, PlayStation 3 i PC platformama te nešto kasnije na next-gen konzolama. Assassin's Creed IV: Black Flag će dostupnim postati 1.studenog na Xbox 360, Wii U i PS3 platformama te nešto kasnije na PC, PlayStation 4 i Xbox One platformama.