PLESNJAK SE NAPLATIO

Za doček Vatrenih Zagrepčanima stigao još jedan račun sa šest znamenki. Ovoga puta za iće i piće uzvanika u kavani

16.11.2018 u 14:02

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je pobijedila Španjolsku 3:2 u Ligi nacija, a dok se građani trijezne od uspjeha u fotofinišu, Zagrepčani još uvijek podmiruju račune od 'dana nacionalne sreće', kada se u gradu dočekivalo Vatrene s ruskim srebrom oko vrata. Na naplatu je sada došlo iće i piće za uzvanike u Gradskoj kavani na Jelačić placu

Naime, tvrtka Plesnjak, iza koje stoje Tomislav Ricov i Ivan Jokić, ispostavila je fakturu u visini od 106 tisuća kuna za konzumaciju jela i pića za 16. srpnja, koju je Grad i podmirio.

Što se jelo i pilo te koliko je bilo uzvanika, u aktima gradonačelnika nije navedeno. Istaknuto je tek kako se 'radilo o izuzetno važnom događaju ne samo za sport, već i za sve građane Zagreba, kao i za sve goste Zagreba koji su toga dana boravili u njemu', te da je 'bilo potrebno osigurati posebno mjesto okupljanja za sve uglednike i goste gradonačelnika i Grada Zagreba'.

>>> Ovo su trenuci koji su obilježili povijesni 16. srpnja 2018.: Tisuće je fotografija, a za vas smo izabrali najbolje

Ovo nije jedina faktura koja je ispostavljena Gradu za doček Vatrenih. Kao što smo već pisali, početkom kolovoza ZET je ispostavio račun u visini od 375 tisuća kuna za besplatan prijevoz toga dana za sve koji su koristili javni prijevoz te angažman dva posebna autobusa kojima su voženi igrači od zračne luke do centra grada.

  • +36
Najbolje fotografije dočeka Vatrenih Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL