HAJDUK DRUGI

Zadovoljni Mišo trlja ruke: Kapa dolje igračima

06.03.2013 u 19:34

Bionic
Reading

Nakon pobjede nad Cibalijom u Vinkovcima, trener Hajduka Mišo Krstičević zadovoljno je trljao ruke, jer drugo mjesto i polufinale kupa ispunjenje su cilja koje je stavljen pred njega i njegovu momčad uoči sezone.

Dobro raspoložen bio je trener Hajduka nakon pobjede njegove momčadi na tradicionalno neugodnom gostovanju u Vinkovcima.

'Težak tjedan je iza nas, odgoda, pa derbi, pa deset sati puta do Vinkovaca... Zato skidam kapu svojim igračima, koji su dobro reagirali. Istina, imali smo i sreće da prvi postignemo pogodak koji je usmjerio tijek utakmice' kazao je Krstičević, koji je rošadom u momčadi osigurao stabilnost momčadi.

'Imali smo u početku problema u sredini obrane, Bartolović nam je stvarao dosta pomutnje. Kasnije smo zamijenili mjesta Nižiću i Limi, stabilizirali igru i zasluženo došli do pobjede' zaključio je trener Hajduka, koji je pohvalio i dvostrukog strijelca Antona Maglicu. Presretni Maglica otkrio je i tajnu svoje dobre igre.

'Čim sam malo bliže kući, odmah bolje igram. Nadam se da će se ova dobra igra nastaviti i na domaćem terenu, na Poljudu. I ne samo moja, nego i igra cijele momčadi. Mogli smo i morali bolje, prosuli smo dosta bodova do sada, ali još smo u igri i za drugo mjesto i za osvajanje Kupa i pokušat ćemo ih ispuniti do kraja sezone' kazao je Maglica i dodao:

'Igra koju smo prikazali u Vinkovcima pravi je recept. Visoko smo ih pritisli, cijela momčad je igrala dobro, pogotovo Vuković i Vršajević. Pokazali smo da nas je trener Mišo Krstičević dobro pripremio, da možemo dosta trčati. Presretan sam zbog dva gola, za koja moram posebno pohvaliti i Ivana Vukovića, koji mi je oba puta idealno asistirao'