otvorene novi t-centar

Hrvatski Telekom otvorio vrata novouređenog T-Centra u Tower Centru Rijeka

02.09.2024 u 16:04

Bionic
Reading

Prošlog petka, 30. kolovoza otvoren je novouređeni T-Centar u Tower Centru Rijeka. Ovaj moderni multimedijalni prostor, istaknuli su iz kompanije, postavlja nove standarde u telekomunikacijskoj industriji, pružajući kupcima jedinstveno korisničko iskustvo

Hrvatski Telekom postao je prvi teleoperater u Hrvatskoj koji u svojoj ponudi nudi besplatno korištenje profesionalno opremljenog podcast studija unutar trgovine za sve podcastere.

Posjetitelji sada mogu ugovarati usluge na inovativan način—samostalno, bez čekanja, ili uz podršku stručnog prodajnog osoblja. Umjesto klasičnih prodajnih pultova, uvedeni su udobni naslonjači s mogućnošću neformalnih razgovora uz kavu. Ovaj pristup omogućuje dublje razumijevanje potreba korisnika i pružanje optimalnih rješenja.

Povodom otvorenja, HT je, kako ističu, pripremio posebne Samsung ponude i atraktivne poklone za prve kupce, uz bogat izbor mobilnih i fiksnih uređaja vrhunskih brendova. Snimke događanja dostupne su na MAXSport YouTube kanalu.

Na dan otvorenja, u blizini T-Centra, organiziran je zabavni kutak u suradnji HT-a i Samsunga. Posjetitelji su imali priliku sudjelovati u raznim aktivnostima, uključujući kreiranje fotografija u foto surf zoni i natjecanje u spajanju parova s nagradama za najuspješnije.

Posjetite novouređeni T-Centar u Tower Centru Rijeka i otkrijte najnovije ponude i usluge, pozvali su iz kompanije.