PRILIKA ZA POSAO

Industrija ljepote traži kozmetičare, pedikere i trenere

31.01.2013 u 09:51

Bionic
Reading

Idealno je kada radite posao koji volite, ali to ne znači da morate biti nesretni ako to nije slučaj. Ako su vas oduvijek privlačili poslovi iz kategorije Briga o ljepoti i sport, možda je pravi trenutak za prekvalifikaciju

Ubrajate li se u one koje su završili tečaj prekvalifikacije, provjerite možete li se javiti na neki od sljedećih natječaja objavljenih na portalu MojPosao:

Dobranić d.o.o. iz Zagreba traži kozmetičara/ pedikera (m/ž) koji može samostalno obavljati estetsku i medicinsku pedikuru, depilaciju te klasičnu i medicinsku masažu tijela. Uz srednju stručnu spremu potrebno je jednogodišnje iskustvo. Svoju prijavu možete obaviti putem linka za prijavu

Informa iz Varaždina u potrazi je za Fit camp trenerom (m/ž) za individualni ili grupni rad s klijentima. Važno je da budući trener poznaje strategije i tehnike u sportu te ima razvijene komunikacijske vještine. Ostale uvjete za ovaj honorarni posao možete pogledati u oglasu.

Laguna Novigrad d.d. za sezonu 2013. organizira audiciju za posao turističkog animatora i turističkog animatora/sportskog trenera (m/ž). Za audiciju se morate unaprijed prijaviti, a uz poznavanje njemačkog, talijanskog i engleskog jezika, važno je da imate razvijenu sklonost prema glumi, plesu, scenskom nastupu, radu s djecom i odraslima te, prije svega, timskom radu.

Poslodavci u industriji ljepote često nude priliku za honorarni rad, čak u 21% slučajeva. U slučaju da ste skloni 'igrati na sigurno', možda je vaše novo zvanje prilika za dodatnu zaradu i 'podebljavanje' mršavog kućnog budžeta?

Brinu li vas uvjeti koje bi mogli postaviti budući poslodavci, možete slobodno odahnuti. Za poslove u kategoriji Briga o ljepoti i sport uglavnom se traži srednja stručna sprema, a prethodno radno iskustvo nije presudan uvjet – traži se u 40% oglasa.

Neke dodatne pogodnosti, kao što su besplatan smještaj i hrana, djelomično su opravdanje za niže plaće u ovoj kategoriji, a koje lako možete saznati ispunjavanjem upitnika putem servisa MojaPlaća

Sigurni smo da postoje brojni poslovi koje biste možda voljeli raditi pored svog redovnog posla ili u kombinaciji s nekim drugim privremenim poslom koji već imate.

Upisivanje tečaja koji će vas osposobiti za neko zanimanje ne mora nužno značiti da ste se odlučili prekvalificirati već poraditi na stjecanju vještina koje ste oduvijek željeli posjedovati, a ako uz njih možete ponešto i zaraditi, još bolje.

Naravno, neke od njih možete iskoristiti i kako biste se prekvalificirali, ako smatrate da s postojećim zvanjem ne možete pronaći posao ili vas taj posao naprosto više ne zanima. Prije nego što donesete konačnu odluku, upoznajte sebe i pregledajte ponudu tečajeva koji su vam na raspolaganju.