ukrao show

Pogledajte crveni Ferrari Stephena Bartulice iz DP-a

10.06.2024 u 08:31

Bionic
Reading

Zastupnik Domovinskog Pokreta Stephen Bartulica sinoć je izabran u Europski parlament. On i sinoć ukrao show jer je u stožer DP-a došao u crvenom Ferrariju

Osim toga, pratilo ga je osiguranje, a nije je bio voljan davati izjave medijima. Ferrari se može shvatiti kao provokacija, nakon što je on sam otkrio da mu majka pomaže s finaciranjem životnih troškova.

Stojim večeras pred vama u duhu zahvalnosti, zahvaljujući najprije Bogu koji me nosio cijelo vrijeme koje nije bilo nimalo lagano. Zatim, želio bih zahvaliti svojoj obitelji koja je cijelo vrijeme uz mene, primili su ožiljke, ali su čvrsto na nogama, kao i ja večeras. Svi znate kako je izgledala ova kampanja, ispalo je da je danas bio kao referendum o meni.

Sve što imam stekao sam ne samo na zakonit, nego na pošten i častan način - nemam se za što ispričavati. Nadopunio sam svoju imovinsku karticu, neću više nijednu riječ o tome reći. Bio sam unaprijed izabran za metu i to je bilo teško izdržati. Nikad neću odustati od svojih stavova i uvjerenja dok sam u hrvatskoj politici', poručio je sinoć nakon objave rezultata.

Ferrari u kojem se vozio Stephen Bartulica Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac