MOJPOSAO

Traži se kabinsko osoblje, prodajni predstavnici i knjigovođe

05.11.2015 u 14:39

Bionic
Reading

Volite dinamiku i putovanja? Pozitivna ste, druželjubiva i prilagodljiva osoba razvijenih komunikacijskih vještina? Uslužni ste, snalažljivi i učinkoviti u rješavanju problema? Što mislite da radite posao kroz koji ćete imati mogućnost kontinuiranog putovanja?

Što mislite da radite posao kroz koji ćete imati mogućnost kontinuiranog putovanja? Croatia Airlines traži Kabinsko osoblje (m/ž). Kandidati zainteresirani za ovaj oglas moraju zadovoljiti sljedeće uvjete: punoljetnost i završena srednja škola, hrvatsko državljanstvo, osiguran smještaj u Zagrebu, izvrsno znanje engleskog jezika. Ostale uvjete prije prijave pogledajte u oglasu na portalu MojPosao.

Tvrtka Čista voda primarno se bavi distribucijom vode i aparata za vodu, a prisutna je na tržištu od 2003. godine. Zbog širenja poslovanja, u potrazi su za Prodajnim predstavnikom koji ima minimalno 3 godine radnog iskustva u direktnoj prodaji te iskustvo rada na terenu. Poželjne su razvijene prodajne i komunikacijske vještine te sposobnost vođenja cjelokupnog prodajnog procesa. Prijaviti se možete do 11. studenog putem MojPosao.

Tehničke ste struke, fokusirani na ciljeve i rezultate i uz to volite raditi s ljudima? Tvrtka Roxtec u Zagrebu traži osobu na poziciji Inside Sales Administrator (m/ž). Roxtec je tvrtka koja neprekidno raste, a djelatnici podružnice u Zagrebu odgovorni su za tržišta Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Albanije, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske. Zainteresirani ste za navedeni oglas? Prijavite se što prije.

Voljeli biste raditi u samom centru Zagreba, hotelu Dubrovnik koji je središnje mjesto zagrebačkog društvenog života, poslovnog i kulturnog turizma? Kako bi i dalje pružali vrhunsku uslugu svojim gostima, u potrazi su za osobom koja će svojim znanjem, motivacijom i energijom pridonijeti jačanju izvrsnog tima. Idealan kandidat za poziciju Voditelj Odjela hrane i pićaje osoba s minimalno 3 godine radnog iskustva na sličnim pozicijama, ima VŠS/VSS ugostiteljskog smjera te izvrsne organizacijske sposobnosti. Ostale detalje oglasa i uvjete pročitajte na MojPosao.

Tvrtka SITIM tehnička rješenja i servisi d.o.o. davatelj je usluga na području upravljanja i održavanja objekata i prateće infrastrukture. Otvorena je pozicija Knjigovođa/ Računovođa (m/ž) za samostalno obavljanje poslova: vođenje evidencije dugotrajne imovine, knjiženje blagajne, putnih naloga, pripremanje i knjiženje kompenzacija, obračun plaća, izrada statističkih izvještaja i ostale poslove po nalogu. Od zaposlenika se očekuje pravovremeno obavljanje zadataka, ažurnost, analitičnost, točnost. Zanimaju vas financije i računovodstvo? Pošaljite prijavu što prije.

Kako biste se na najbolji mogući način predstavili poslodavcu, vaš životopis bi ga trebao uvjeriti da posjedujete sve vještine potrebne za uspješno obavljanje posla. Pogledajte nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći da se što bolje prezentirate budućem poslodavcu.