karijerni zaokret

U novu godinu s novim poslom: Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa, vrijedi pogledati!

17.11.2022 u 12:35

Bionic
Reading

Razmišljate već dugo o promjeni posla i o karijernom zaokretu? Portal MojPosao izdvojio je atraktivne poslove prilike velikih tvrtki

Iza klimatizacija.hr brenda stoje dvije domaće tvrtke, Veka-ing i Alfasol, koje su specijalisti klimatizacije i obrade zraka. Međutim, ključ njihovog uspjeha čine – zaposlenici. Trenutno zapošljavaju na više radnih mjesta: Voditelj poslovnice u Zadru (m/ž), Voditelj poslovnice u Dubrovniku (m/ž), Suradnik u odjelu tehničke podrške (m/ž) i Ovlašteni inženjer strojarstva – projektant (m/ž). Nude tržišno konkurentne plaće, mogućnost razvoja i usavršavanja te dinamično radno okruženje i prijateljsku atmosferu. Prijave na oglase primaju najkasnije do 25. studenog.

Ugo group je tvrtka specijalizirana za pružanje građevinskih usluga, završnih radova, usluga opremanja i nabave, upravljajući svim aspektima projekta u hotelskoj industriji. Predani su održavanju otvorenog, dinamičnog i intelektualno nagrađenog radnog okruženja temeljenog na meritokraciji, koja omogućava i potiče zaposlenike da se nastoje poboljšati u svim aspektima njihovog rada. U to se možeš uvjeriti ako se do 27. studenog prijaviš na oglas za poziciju: Samostalni referent u odjelu nabave (m/ž).

Napravi siguran korak za svoju karijeru - pridruži se vrhunskom timu agenata koji brine o zadovoljstvu klijenata CROATIA osiguranja. Pridruži im se kao Agent za podršku korisnicima (m/ž), jer zauzvrat ti nude iskustvo rada za tržišnog lidera, individualni razvojni plan te bonuse, poticaje i dodatke na plaću. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidatkinje i kandidati s iskustvom rada u kontakt centru te izraženim komunikacijskim vještinama. Javi im se do 28. studenog.

U Aluflexpack Grupi bave se proizvodnjom visokokvalitetne ambalaže preradom aluminija, papira i plastičnih folija. Temelj njihovog poslovanja od prvog dana čine ljudi, a trenutno tragaju za pojačanjima na sljedećim pozicijama: Business Development & Strategy specialist (m/ž) i Group Financial Controller (m/ž). Javi im se do 5. prosinca ako želiš mogućnost brzog napredovanja, stabilan posao uparen s konkurentnom plaćom i brojnim beneficijama te rad na zanimljivim projektima.

Tražiš svijetlu budućnost prepunu mogućnosti? Pridruži se tvrtki Miele u ulozi Terenskog servisnog tehničara (/ž)! Miele ima respektabilnu, pozitivnu i uključujuću kulturu, a rad za Miele Hrvatska je uzbudljiv i koristan. Zapošljavaju otprilike 25 djelatnika u svim područjima poslovanja te pružaju odlične temelje za napredovanje u karijeri. Nude kompetitivnu plaću s bonusima ovisno o rezultatu te sigurnost i prednosti dobro situirane kompanije. Prijave primaju najkasnije do 5. prosinca