provjerite ponudu

Za kišni vikend želite se odmoriti izvan grada? Pronašli smo četiri idealne kuće

13.05.2023 u 12:55

Bionic
Reading

Pred nama je kišni vikend koji će većina iskoristiti za zasluženi odmor pod dekom, uz dobru knjigu, film ili seriju. No ima i onih koji će poželjeti pobjeći iz grada i provesti ga negdje drugdje, možda u istinskom miru i tišini, a možda i uživati u spa iskustvu

Kako bi odmor bio potpun, zavirili smo u ponudu Bookinga i pronašli nekoliko kuća za odmor koje imaju hidromasažnu kadu i saunu da biste uživali uz zvukove kiše izvana.

  • +4
Spa Oasis Samanta Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Spa Oasis Samanta

Smješten u Budimu pokraj Ludbrega, Spa Oasis Samanta u svom prekrasno uređenom smještaju – gdje brige barem nakratko nestaju – gostima nudi saunu i hidromasažnu kadu.

Ako vam se nasmiješi sunce, možete istražiti taj divan kraj na biciklima ili se pak počastiti roštiljem.

Osim opreme za roštilj, potpunosti su opremljene kuhinja i kupaonica, a uz dvije spavaće sobe, u smještaju se nalazi kauč na razvlačenje. Sadržaja doista ima pa će vikend s djecom, prijateljima ili partnerima sigurno biti nezaboravan, neovisno o vremenu.

  • +9
Vila Spa Heaven Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila Spa Heaven

U Novskoj je smještena Vila Spa Heaven te se u apartmantskom kompleksu nalazi nekoliko jedinica s kupaonicom i kuhinjom, a vani se, uz prostrano dvorište, i blagovaonica.

Unutar objekta nalaze se sauna, hidromasažna kada i ležaljke za potpuno opuštanje i odmor tijekom kišnog vikenda. Oni željni istraživanja, ali i oaze mira i rekreacije, mogu posjetiti Novljansko jezero i Bajer ili se uputiti na Vlaić brdo i Samar, odakle se proteže pogled na grad. Ne zaboravite i to da je Novska na samom ulazu u Park prirode Lonjsko polje.

  • +10
Wellness House Gudci Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Wellness House Gudci

Mirno okruženje, prekrasna lokacija, priroda, prostrana terasa, sauna i hidromasažna kada – sve to naći ćete u Wellness House Gudci u mjestu Gudci u Zagrebačkoj županiji, a da će doživljaj biti nezaboravan, potvrđuju i recenzije.

Objekt ima dvije spavaće sobe, u potpunosti opremljene kupaonicu i kuhinju, a ako poželite istražiti kraj i ne bude kiše, možete se poslužiti biciklima. Ovaj smještaj i lokacija savršeni su za odmor s obitelji ili prijateljima.

  • +11
Kuća za odmor Domus Alba Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća za odmor Domus Alba

Ovaj prekrasan objekt smješten je u Branjinom Vrhu u Baranji, usred prekrasne slavonske prirode. Gosti mogu koristiti saunu i hidromasažnu kadu iz zatvorenog dijela, a odakle se pruža pogled na prostrano dvorište, u kojem će vam užitak biti popiti jutarnju kavu.

Oni koji požele drugačije aktivnosti mogu istražiti kraj biciklom ili pješačenjem, a ova kuća za odmor ima prostor i za piknik i provođenje dana na otvorenom ako vas zaobiđe kiša.