PRIDRUŽITE SE I VI

Zaposlenici biraju najboljeg poslodavca

04.09.2013 u 12:05

Bionic
Reading

Najveće je priznanje kada vas najboljim poslodavcem proglase vlastiti zaposlenici. Stoga i ove godine, sve zainteresirane tvrtke bez obzira na svoju veličinu, imaju priliku sudjelovati u istraživanju Najbolji poslodavci

Najbolji poslodavci 2013. tradicionalno je anonimno istraživanje o organizacijskoj klimi i zadovoljstvu na radnom mjestu koje portal MojPosao provodi već sedmu godinu zaredom.

Kako izgleda istraživanje Najbolji poslodavac?

Upitnik koji zaposlenici popunjavaju sastoji se od 80 pitanja koja su podijeljena u sljedećih sedam kategorija:

• korporativna komunikacija,

• organizacija rada,

• međuljudski odnosi,

• radni uvjeti,

• razvojne mogućnosti,

• lojalnost zaposlenih,

• zadovoljstvo radnim mjestom.

U istraživanju koje svake godine obuhvaća po nekoliko tisuća zaposlenika, tvrtke s najboljim rezultatima stječu status Najboljeg poslodavca te na taj način ostvaruju konkurentsku prednost na tržištu, privlače kvalitetne kandidate te imaju zaposlenike koji se dugo zadržavaju i daju svoj puni doprinos radu.

Uz Najbolje poslodavce nagrađuju se i Najbolje HR prakse 2013. tj. odaje priznanje iznimnim projektima na području upravljanja ljudskim potencijalima.

Želite saznati u kojoj su mjeri vaši zaposlenici zadovoljni radom u vašoj tvrtci?

Razmišljate na koji biste ih način mogli motivirati, povećati njihovu produktivnost i poboljšati radnu atmosferu, ali niste sigurni što vas ograničava?

Priključite se i vi istraživanju Najbolji poslodavci 2013. Uz izvješće koje će ukazati na snage i slabosti u upravljanju zaposlenicima, dobit ćete i mogućnost usporedbe s drugim tvrtkama koje pripadaju istom gospodarskom krugu, što predstavlja dodatnu vrijednost ovog istraživanja.

Više informacija možete saznati na www.najboljiposlodavac.hr