MOJPOSAO

Zapošljavaju: Pevec, Hella tehnika, Covideo, Finum i Adriagate

17.05.2018 u 15:42

Bionic
Reading

Portal MojPosao objavio je oglase za posao u pet renomiranih kompanija. Pogledajte što se nudi i pronađite nešto za sebe

Pevec kontinuirano traži kvalitetne djelatnike i trenutno zapošljava Diplomiranog pravnika/ Magistra prava te Voditelja kontrole kvalitete koji bi se pridružili timu na dinamičnim radnim pozicijama. Ukoliko ste spremni biti dio uspješne hrvatske priče i član sjajnog Pevec tima, pošaljite svoju prijavu do 22. svibnja.

Hella tehnika zaštite od sunca, renomirani je distributer proizvoda za zaštitu od sunca (tende, žaluzine, rolete, sjenila) austrijskog proizvođača. Trenutno zapošljavaju komunikativnu osobu, savjesnu u obavljanju posla na poziciji Asistent prodaje koji bi zaprimao i obrađivao upite, predlagao rješenja, asistirao na poslovima promidžbe proizvoda (marketing) te pratio ponude i naplate. Široki spektar poslova i zanimljivo radno mjesto čeka vas u Zagrebu, pa pošaljite svoju prijavu.

Tvrtka Covideo, sa sjedištem u Sjedinjenim Američkim Državama vodeći je inovator usluga e-pošte te je specijaliziran za razvoj streaming video softwarea. Pridružite se rastućem timu i budite dio tima koji okuplja vrhunske talente. Iskoristite priliku za rad na zanimljivim projektima, napredovanje i rast na sljedećim pozicijama: Digital Designer, Digital Marketing Specialist, Senior Frontend Developer, React Native Developer. Rok prijave je 28. svibnja.

Finum je jedna od vodećih outsourcing kompanija u Hrvatskoj na području pružanja računovodstvenih i srodnih usluga. Na ovom radnom mjestu bit ćete zaduženi za organizaciju i provođenje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova za više klijenata. Trenutno je otvoreno radno mjesto: Samostalni knjigovođa, a rok prijave je do 23. svibnja.

Adriagate vodeća je incoming turistička agencija specijalizirana za smještaj za odmor u Hrvatskoj. Temelj poslovanja je kvalitetna turistička ponuda i profesionalna usluga orijentirana prema individualnim željama i potrebama klijenata. Pridružite se na poziciji Referent poslovnica u nekoliko gradova: Vodice, Primošten, Rogoznica, Trogir, Omiš, Tučepi te Vrboska.