NAPAD KONKURENCIJE?

Na Hvaru šipkom u glavu izudarali vlasnika poznatog restorana i ribara Miju

28.07.2024 u 13:15

Bionic
Reading

U sushi i lounge baru G Spot na Hvaru koji se nalazi u sklopu poznatog restorana Gariful u noći sa subote na nedjelju napadači su šipkom pretukli vlasnika restorana Ivana Gospodnetića te Dinka Petričevića, u javnosti poznatijeg kao ribar Mijo

Kako javlja 24 sata, vlasniku restorana prišao je s leđa napadač u pratnji nekolicine muškaraca i zadao mu udarac šakom u glavu. Vlasnik restorana pao je iza šanka, no napadač je dograbio šipku te ga još jednom udario po glavi.

Kad je vidio što se događa, ribar Mijo je priskočio u pomoć pokušavajući smiriti situaciju, no i on je zadobio šipkom po glavi. Vlasnik Garifula, odnosno G Spota, završio je na šivanju na hitnoj, a i Mijo je otišao na hitnu u nedjelju u jutarnjim satima.

Dalmatinski portal objavio je kako je sukob izbio oko glazbe, a kao drugu stranu u sukobu, na kojoj također navodno ima ozlijeđenih, označavaju poznati noćni klub Carpe Diem, koji se nalazi pored restorana. Iz Carpe Diema se o sukobu nitko ne oglašava.

Incident su potvrdili iz PU splitsko-dalmatinske. Kažu kako je na terasi restorana došlo do fizičkog sukoba između više osoba.

'U sukobu su tri osobe ozlijeđene i utvrđene su im lakše tjelesne ozljede. Jedna osoba je uhićena i privedena u službene prostorije policije radi provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju. O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo te slijedi utvrđivanje svih okolnosti događaja', javljaju iz policije.

@dalmatinskiportal Ribar Mijo iz Garifula postao je internetska senzacija. Popularnost mu raste, svi žele fotografiju s njim... Kod njega su jeli Hrgović, Grbić, Modrić, Russel, Gonzales... #gariful #restoran #hvar #fyp #fypシ #dalmatinskiportal #balkantiktok ♬ original sound - Dalmatinski portal

Restoran Gariful postao je poznat nakon što su u njemu proteklih godina objedovali brojni slavni nogometaši poput Luke Modrića ili Edina Džeke, NBA zvijezde Angela Russella, Lea Messija, Toma Cruisea i Demi Moore.