PREKRŠAJNA PRIJAVA

Novi užas na Hvaru: Pijana četvorka prebila Jamajčanina

07.08.2024 u 13:00

Bionic
Reading

PU Splitsko-dalmatinska izvijestila je kako je dovršila kriminalističko istraživanje nad četiri osobe zbog prekršaja protiv javnog reda i mira

Četiri muškarca uzrasta 29, 28, 26 i 22 godine sumnjiči ih se da su u utorak, 6. kolovoza, oko ponoći u Hvaru u alkoholiziranom stanju nakon verbalne prepirke fizički napali i lakše ozlijedili 41-godišnjeg stranca na privremenom boravku u Hrvatskoj.

Sva četvorica muškaraca su uhićena te dovedena u policijsku postaju, 28-godišnjak, 26-godišnjak i 22-godišnjak su zadržani do prestanka djelovanja opojnog sredstva dok je 29-godišnjak pušten te mu je izdana mjera opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s oštećenim, stoji u policijskom priopćenju.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, napadnut je Jamajčanin koji već godinama živi i radi u tom gradu, a ujedno je i domaći zet, jer je oženio otočanku.

Prema istom izvoru, Jamajkanca su napala četvorica mladića nakon čega se on pokušao skloniti u restoran Alviž u kojemu su gosti smirili situaciju i pozvali policiju nakon čega su napadači privedeni na ispitivanje.