prometna nesreća

Na A7 poginula jedna osoba

02.07.2023 u 21:12

Bionic
Reading

Jedna je osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći u nedjelju oko 20 sati na riječkoj obilaznici kod čvora Draga, u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila riječkih registracijskih oznaka, doznaje se iz operativnog dežurstva PU primorsko-goranske

Očevid na mjestu događaja obavila je dežurna zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Rijeci u suradnji s policijskim službenicima, naveli su iz policije.

Zbog te prometne nesreće je na autocesti A7 između čvora Rijeka istok i čvora Orehovica, u smjeru Rupe, jedno vrijeme je bio zabranjen promet i preusmjeren obilaznim pravcem preko čvora Rijeka Istok i DC 404. Oko 22.30 sati promet je ponovno otvoren između spomenutih ćvorova.

Prometna nesreća kod Rijeke Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Autocesta A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva

Zbog prometne nesreće prekinut je promet između čvorova Rijeka istok i Orehovica u smjeru GP Rupa. Promet je preusmjeren preko čvora Rijeka istok i državne ceste DC404. Policija je izvijestila da je do nesreće došlo kod čvora Draga, te da su u njoj sudjelovala dva vozila, a jedna osoba smrtno stradala. Očevid na mjestu dogadjaja izvršit će dežurna zamjenica ODO Rijeka u suradnji sa policijskim službenicima.

Prometna nesreća kod Rijeke Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Krčki most

Na otoku Krku se vozi u koloni od Omišlja prema kopnu.