kazališna pozornica

Ususret jubilarnoj 100. izvedbi vodimo vas na hit komediju urnebesne 'Udavače' prvi put u zagrebačkoj Scenoteci

03.10.2024 u 15:55

Bionic
Reading

Kazališni hit Udavače koji već nekoliko godina neprestance puni kazališne dvorane po cijeloj Hrvatskoj i do suza nasmijava publiku svih generacija, a britkim humorom baca svjetla reflektora na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi (kakve niste mogli ni zamisliti), ove se jeseni vraća na kazališnu pozornicu, i to prvi put u novoobnovljenoj zagrebačkoj Scenoteci (bivšoj Vidri) u subotu 12. listopada u 20 sati

Od neobičnog romskog vjenčanja, vjenčanja luckaste bakice u Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a. Čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan trio - Matea Elezović Brdar, Jan Kerekeš i Erna Rudnički - donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti.

Udavače su osvojile nagradu publike 'Najjači smehek' na 11. Tjednu smijeha u Varaždinu, kao i nagradu za najbolje žensko glumačko ostvarenje (Matea Elezović-Brdar) na kazališnom festivalu 16. Glumište pod Murvom.

Matko Elezović ovim je tekstom još jednom dokazao zašto je jedan od najizvođenijih hrvatskih komediografa, a vi požurite da osvojite ulaznice za ovu svevremensku luckastu komediju koja ovom izvedbom 'juri' ususret svojoj jubilarnoj 100. izvedbi, što svjedoči da interes za ovim hitom ne prestaje.

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za predstavu 'Udavače' (12. listopada, 20:00, Scenoteka Zagreb), a dobitnici će biti objavljeni u petak, 11. listopada.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju klikni na gumb ispod!

klikni ako se usudiš