BIPA FASHION.HR

Aleksandra Dojčinović predstavila nove kreacije

04.07.2015 u 14:55

  • +18

Prvi dan Bipa Fashion.hr Cruise Collectiona

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bipa Fashion.hr

Bionic
Reading

Prvi dan Bipa Fashion.hr Cruise Collectiona obilježili su dodjela nagrade najboljoj mladoj dizajnerici po izboru natječaja Lift by Perwoll i cruise kolekcija poznate modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović

U ugodnom ambijentu jednog od najljepših zagrebačkih parkova, na Trgu kralja Tomislava, u petak je započeo jedan od najvažnijih modnih događaja ljeta koji je okupio brojne poznate i ljubitelje mode, među kojima su se našli: Ljupka Gojić Mikić, Nevena Rendeli, Ecija Ivušić, Andrea Andrassy, Mia Kovačić, Kristina Krepela, Ivana Delač Đolo, Lana Mihić, Robert Sever, ELFSi, Ivica Skoko, Zoran Aragović, TWINSI, Marija Kulušić, Silvio Ivkić te mnogi drugi.

Večer je započela s revijom sedam finalista regionalnog natječaja Lift by Perwoll koji su prvi put pred žirijem i publikom predstavili svoje kolekcije. Stručni žiri koji su činili dizajneri Ivica Skoko, Ivan Tandarić, Aleksandar Šekuljica te glavna urednica portala Fashion.hr Mija Dropuljić i direktor Fashion.hr-a Vinko Filipić, nije imao nimalo lagan zadatak jer su svi finalisti pokazali zrele i kvalitetne kolekcije.

Titulu pobjednice Lift by Perwoll natječaja za 2015. godinu i mogućnost nastupa na sljedećem tjednu mode Bipa Fashion.hr osvojila je Suzana Koprivnjak.

'Strašno sam uzbuđena i ova pobjeda mi mnogo znači. Veselim se predstavljanju na Bipa Fashion.hr-u i to je velika prilika za svakog mladog dizajnera. Vjerujem da ću u svojoj debitantskoj kolekciji pokazati još više kreativnosti i igre s materijalom', izjavila je nakon proglašenja Suzana Koprivnjak. Interes kandidata i ove godine je bio velik, a među više od 70 prijavljenih samo je sedam imalo priliku predstaviti se na modnoj pisti u velikom finalu.

Nakon revije mladih dizajnera, svoju cruise kolekciju pokazala je Aleksandra Dojčinović čije su nesvakidašnje kreacije sjajan uvod u ljeto. Aleksandra je ostala vjerna retro krojevima koje njeguje u svojim posljednjim kolekcijama, volanima, kao i svom omiljenom ljetnom uzorku, točkicama, no osvježenje donose bogati tonovi ružičaste i neon zelene, a efekt iznenađenja sigurno će izazvati vuna, tkanina koja je nit vodilja cijele kolekcije i koja je do sada uglavnom bila bezrazložno rezervirana za hladnije dane.

Modna pista na Tomislavcu i u subotu navečer bit će prepuna modela i kreacija jer se očekuju revije Ivice Skoke, Martine Felje, Zorana Aragovića i ELFS-a.