SVI JOJ USKOČILI U POMOĆ

Amal Clooney unatoč problemu s haljinom očarala Cannes

13.05.2016 u 15:34

  • +8

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Sve zvijezde okupile su se na najprestižnijem filmskom festivalu u Cannesu, a Amal Clooney opet je bila u centru pažnje zahvaljujući prelijepoj haljini, ali i dugim nogama koje je otkrivala

Prošlo je godinu i pol dana nakon što su se George Clooney i Amal Alamuddin vjenčali, ali zanimanje javnosti za slavni par ne prestaje, posebno što privatne trenutke pokušavaju sačuvati za sebe, a na crvenom tepihu djeluju skladno i zaljubljeno kao na početku veze.

Uspješna odvjetnica za ljudska prava svima je dodatno zanimljiva jer za društvena događanja bira prelijepe kreacije pa su u Cannesu svi željno iščekivali u čemu će se pojaviti na crvenom tepihu. I nije razočarala.

Ljubiteljica dizajnerskih krpica nosila je blijedožutu haljinu Ateliera Versace koja joj je lepršavošću i dodatnim plaštom radila probleme tijekom poziranja, ali držeći se čvrsto za ruku supruga, Amal je sa smiješkom savladala nekoliko neugodnih trenutaka i usput pokazala duge vitke noge.

Lijepa kreacija bila je pun pogodak za krhku odvjetnicu čijoj građi laskaju slojevite kombinacije, ali vjerojatno nije računala kako će joj se lagani materijal motati oko nogu, a tijekom poziranja borila se i s plaštom pa joj je u pomoć priskočio suprug George i asistent da se lakše smjesti na stepenice i pozira s ostatkom filmske ekipe. A vjerojatno joj u svemu tome nije bilo lako hodati u izazovnim štiklama Jimmy Choo koje su imale itekako visoku petu te tanke remenčiće oko stopala.

U Cannes su došli zbog novog filma 'Monster Money' koji je režirala Jodie Foster, a u njemu glumi i Julia Roberts. Iako je Amal zapravo samo bila pratnja i podrška slavnom suprugu, zahvaljujući bajkovitoj kreaciji i simpatičnim sitnim problemima koje joj je donijela, opet je bila u centru pažnje.