kakav glamur

Potpuno ga je očarala: Amal Clooney sve je oduševila stajlingom, posebno njega

27.09.2024 u 09:12

Bionic
Reading

Holivudski glumac George Clooney i njegova supruga Amal bili su najglamurozniji duo na crvenom tepihu povodom dobrotvornog događaja u organizaciji Clooney Foundationa. Iako se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, kada to čine, onda je to sa velikim stilom

Zvijezda Oceanovih 11, 63-godišnji George Clooney, koji se nedavno ponovno ujedinio s Bradom Pittom na holivudskoj premijeri njihovog najnovijeg filma Wolfs – pridružio se svojoj supruzi Amal i drugim slavnim gostima na dobrotvornom događaju koji je organizirala Clooneyjeva zaklada.

Par koji je privukao svu pažnju

Svečana ceremonija je održana u njujorškoj Javnoj knjižnici, a cilj je bio pomoći 'svijetliti zaštitnim svjetlom na hrabre branitelje pravde koji su u opasnosti - šaljući poruku onima koji krše ljudska prava da svijet promatra', navodi se na službenoj web stranici.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Elegancija na crvenom tepihu

George je bio vrlo elegantan noseći klasično, crno odijelo, kao i bijelu košulju i crnu leptir mašnu. No baš kao i uvijek, prava zvijezda večeri bila je njegova supruga, Amal Clooney. Amal je zablistala na crvenom tepihu u zadivljujućoj crnoj Versace haljini izrađenoj od baršuna, sa šlepom i dubokim dekolteom. George je bio toliko očaran da je u jednom trenutku zamolio profesionalnog fotografa da mu posudi fotoaparat i te je sam fotografirao svoju suprugu.

Amal je i ovog puta pokazala besprijekorno glamurozan i elegantan izgled temeljen na kroju koji tako laska njezinoj besprijekornoj figuri. Amal je stajling zaokružila jednako jednostavnim, klasičnim, a opet tako glamuroznim komadima – malom crnom clutch torbicom, sjajnim naušnicama, nizom narukvica te crnim salonkama špic vrha.