ODBACILA ŠIROKU ODJEĆU

Angelina Jolie u elegantnoj bijeloj haljini istaknula krhku figuru, ali i svoju damsku stranu

12.03.2019 u 12:53

Bionic
Reading

Iako ju najčešće viđamo u širokoj odjeći kojom skriva svoju krhku figuru, na premijeri filma 'Dumbo' Angelina Jolie sve je iznenadila, plijeneći pažnju u elegantnoj bijeloj haljini, kakve nerijetko izbjegava nositi

Glumica i redateljica Angelina Jolie osvanula je na premijeri filma 'Dumbo' u teatru El Capitan u Los Angelesu. Holivudska ljepotica stigla je u društvu svoje djece, 14-godišnje Zahare, 12-godišnje Shiloh i 10-godišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa, koji su dotjerani i s osmijehom na licu spremno pozirali za kamere, no u prvom planu ipak je bila njihova slavna mama.

Lijepa glumica uglavnom se može vidjeti u šetnji s djecom jer najčešće izbjegava javna događanja u širokom luku, a u privatno vrijeme većinom nosi predimenzioniranu odjeću kako bi prikrila svoju krhku figuru i izbjegla medijske napise te razglabanja javnosti o njezinoj mršavosti.

  • +11
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No ovog puta Angelina je odlučila ponosno pokazati sve svoje adute i začepiti usta zlobnicima koji ju uporno prozivaju zbog mršavosti. 43-godišnja glumica plijenila je pažnju odjevena u jednostavnu bijelu haljinu s potpisom modne kuće Versace, a u ovako elegantnom i ženstvenom izdanju već je dugo nismo vidjeli.

Na razočarenje brojnih fanova, Angelina nije glumila u najnovijem Disneyjevom filmu o klempavom sloniću, no uskoro se vraća na male ekrane ulogom u filmu 'Zlurada 2', koji se u kinima očekuje u listopadu ove godine. Slavna glumica trenutno po cijele dane radi na filmu, a za to vrijeme s djecom boravi u Londonu.

  • +12
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia