OSVAJA GDJE STIGNE...

Ani Rucner sve polazi za rukom

08.11.2014 u 16:21

  • +5

Ana Rucner

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

Uspješna čelistica Ana Rucner nakon nedavnog nastupa u Istanbulu i Milanu, spremna je za onaj u Ženevi! Karte za koncert već su skoro rasprodane, a osim toga, posebno je raduje i njezina glazbena gošća Bernarda Bruno

Ana Rucner zaludjela je Ženevu. Iako tek krajem idućeg tjedna s Kvartetom Rucner nastupa u velebnoj koncertnoj dvorani Victoria Hall, karte su već gotovo rasprodane. A kako i ne bi bile kada se njezini plakati nalaze po cijelom gradu, što se može vidjeti i na fotografijama koje je objavila na svom Facebooku.

Poznata čelistica na tom će koncertu idućeg četvrtka ugostiti posebnu gošću Bernardu Bruno koja će otpjevati pjesmu s kojom se natječe na Švicarskom izboru Eurovision Song Contest. Ponosna na svoju kolegicu, sve je putem Facebooka pozvala da glasuju za nju kako bi se bolje plasirala na tom izboru.


Riječ je o 21-godišnjoj kantautorici duhovne glazbe koja je rođena u Zagrebu, ali odmalena živi u Švicarskoj. Iako je gotovo slijepa od rođenja, to je nije spriječilo da uspije u životu. Bernarda govori pet jezika: engleski, njemački, talijanski, francuski, hrvatski i nešto španjolskog, sklada i piše pjesme, a ovoga ljeta osvojila je prvu nagradu na Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku s pjesmom 'Olujna noć'; sada namjerava pokoriti Eurosong.