KAMPANJA ALDUK BRIDAL

Bajkovite vjenčanice osvajaju detaljima i ljepotom materijala

22.02.2016 u 11:47

  • +4

ALDUK BRIDAL linija vjenčanica

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nova kolekcija Alduk donosi vjenčanice za sezonu proljeće/ljeto 2016., a fotografije koje je prate potpuni su estetski zaokret od dosadašnjih modnih kampanja

Čiste, pomalo futurističke, no jednostavno lijepe i maksimalno upečatljive fotografije naglasak stavljaju upravo na vjenčanice i ruše stereotipe o tome kako bi te kampanje trebale izgledati.

'Kada na putu stvaranja naiđete na intrigantnu kreativnu energiju poput Alduka, potreban je tek djelić sekunde da se snaga njegove intimne ideje pretvori u inspiraciju koja oslobađa vizije. Fina kompleksnost slojeva tila, mekanih tekstura čipke i minucioznog veza, animirani gracioznim pokretima modela, razvili su profinjeni, imaginarni dijalog oko kojeg je izgrađena 3D scenografija. Na taj je način stvoren krhka, apstraktna mizanscena koja evocira dizajnerov lajtmotiv – dekor Dalekog istoka uhvaćen u fotografskom eksperimentu modernih, a opet poetično dramatičnih okvira za Aldukov minimalistički couture', izjavili su Decker+Kutić.

Na svakoj od osam fotografija jasno su vidljivi prekrasni materijali, posvećenost detaljima i minuciozna izrada ručno i po mjeri izrađivanih vjenčanica.

'Želio sam kampanju koja će na neočekivan i poseban način predstaviti nove vjenčanice. Minimalizam i Japan osnovna su ideja koju je fotografski dvojac Decker+Kutić reinterpretirao na svoj originalan i moderan način koji svakako ruši barijere u smislu modne fotografije. Vjerujem da će ova kampanja izazvati divne reakcije i da će nova ljepota Alduk bridal linije doći do punog izražaja', kaže dizajner Ivan Alduk.

Nova kolekcija vjenčanica već je dostupna za probu u dizajnerovom showroomu u centru Zagreba, a cijene vjenčanica kreću se od sedam do devet tisuća kuna.

Mlada Ivona Bevanda iz Talia Modela ponovno blista kao zaštitno lice ove priče. Mihaela Dodić kreirala je make-up, a Ksenija Martinović Krpan za Keune Akademiju napravila modernu frizuru inspiriranu gejšama.