na proslavi

Baka Demi Moore blista u badiću: Pozirala s unukom u minijaturnom bikiniju

22.07.2024 u 21:18

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda proslavila je rođendan kćeri s kojom je nedavno pohodila Tjedan muške mode u Parizu

Glumica Demi Moore još je jednom privukla pozornost svojom nevjerojatno vitkom figurom koju je istaknula u minijaturnom bikiniju na rođendanu svoje 33-godišnje kćeri Scout Willis.

Holivudska zvijezda vikend je provela u krugu obitelju i proslavi rođendana kćeri koju je dobila u braku s Bruceom Willisom, a posebno je uživala u društvu svoje 15-mjesečne unučice.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Trenutak bliskosti bake i unuke ulovila je njena najstarija kćer Rumer Willis, koja je fotografije objavila na društvenim mrežama. No, u prvom planu definitivno je bila 61-godišnja Demi.

Tko bi joj dao 61?

Naime, slavna glumica blistala je u bijelom bikiniju koji je jednako uspješno naglasio njenu preplanulu put, koliko i vitke, isklesane noge te trbušne mišiće.

Demi Moore smo nedavno vidjeli i u besprijekorno elegantnom izdanju, kada je s kćeri Scout pohodila pariški Tjedan muške mode te osvanula u prvim redovima revije modne kuće Dior.

Za tu prigodu odjenula je veliki sezonski trend - mnogima omražene bermude. Poznata crnka vješto ih je istaknula s dugim sakoom mornarski plave boje, ali i efektnim dodacima poput ručno oslikane bijele torbe i para ravnih sandala s glomaznim potplatom, po uzoru na rimljanke.

  • +4
Scout LaRue Willis i Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Emotivna čestitka kćeri

Sada je dobila novu priliku za provođenjem kvalitetnog vremena s kćeri, kojoj je poslala i emotivnu rođendansku čestitku:

'Moj dragi anđelu, sretan ti rođendan! Privilegirana sam što sam ti majka i zahvalna što s tobom mogu dijeliti avanturu života. Najbolje tek dolazi i jedva čekam vidjeti magiju koja tek čeka! Volim te!', napisala je Moore na društvenim mrežama.

NIKAD LJEPŠA

Demi Moore plijeni ljepotom, ali i stilom; ovako dobre haljine dugo nismo vidjeli

Pogledaj galeriju