KAIA GERBER

Baš poput mame: Ova mlada ljepotica ne zna za neuspjeh

05.10.2018 u 17:59

Bionic
Reading

Lijepa tinejdžerica Kaia Gerber, 17-godišnja kćer supermodela Cindy Crawford već je dobro poznato ime u svijetu mode, a mnogi predviđaju i da bi mogla nadmašiti i svoju slavnu majku

Mlađahna brineta s genima supermodela, upravo je postala nova YSL Beautéova ambasadorica za make up. Slatka Amerikanka koja plijeni poglede i svojim cool modnim stilom, može se pohvaliti i s nizom kampanja i revija koje je odradila za renomirane modne kuće, ali i s naslovnicama trendovskih časopisa poput i-D, Love i Pop te kultnih Vogue Paris, Vogue Italia i Teen Vogue.

'Uloga novog lica YSL Beautéa za mene je prilika da ispišem novu zabavnu priču o make upu i živopisnim bojama. Obožavam autentične vrijednosti brenda koji je iznimno subverzivan, a istovremeno nevjerojatno luksuzan i cool', rekla je Kaia za koju se otimaju mnoge poznate modne kuće.

Kaia Gerber na modnoj reviji Moschino Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U kampanji koju je snimio cijenjeni fotograf David Sims, a koja će biti objavljena u siječnju 2019., Kaia će zablistati kao zaštitno lice kultnog hidratantnog ruža Rouge Volupté Shine, dok će u nadolazećim kampanjama biti i muza za highlighter Touche Éclat te maskaru Mascara Volume Effet Faux Cils.

Osim modnim uspjesima, Kaia se može pohvaliti i sa 3,8 milijuna pratitelja na društvenim mrežama.

  • +6
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

'Kaia je ima sve: nevjerojatan stil i očaravajuću ljepotu. Savršeno utjelovljuje težnju njezine generacije za autentičnošću i odvažnošću te će kao muza i ambasadorica YSL Beautéa na najbolji mogući način prenositi spomenute vrijednosti koje brend zastupa', izjavio je Stephan Bezy, međunarodni glavni direktor Yves Saint Laurent Beautéa.

  • +5
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, osim Kaie, u modnom biznisu je njezin brat Presley, pa je urednica CR Fashion Booka Carine Roitfeld, nakon što je angažirala Cindynu djecu za modni editorijal, komentirala da im je modeling u krvi: 'Bilo je jako zanimljivo vidjeti njih oboje u tom fotosessionu. Presley čak ima majčin madež na licu! Nitko ne zna hoće li zbilja Presley i Kaia završiti kao top modeli, ali zasad se njihova priča uklapa u onu o jabuci koja nikad ne pada daleko od stabla.'