MODNA KRALJICA

Besprijekoran stil: Meghan Markle u ljetnoj haljini na polo utakmici

01.07.2018 u 14:49

Bionic
Reading

Bivša glumica iz dana u dan puni novinske stupce. Kada nije u središtu pažnje zbog svojih kraljevskih gafova ili obiteljskih problema, Meghan Markle se spominje u kontekstu modne ikone koja svojim izričajem plijeni pažnju gdje god se pojavi. Nakon što se nedavno pridružila princu Harryju i kraljici Elizabethi II. na primanju u Buckinghamskoj palači te za tu priliku odjenula blijedo ružičastu Pradinu haljinui, Meghan je uočena u još jednoj besprijekornoj modnoj kombinaciji

Vojvotkinja od Sussexa je pratila princa Harryja i svog šogora, princa Williama kako igraju polo. Pridružila joj se bliska prijateljica Serena Williams, kao i njezin suprug Alexis Ohanian. U fokus je, kao i svaki put do sada, došlo što je Meghan Markle odjenula za pojavljivanje u javnosti. Za tu prigodu je odabrala dugu, bez rukava Shoshanna Grusshaljinu haljinu bijelo smeđeg pepita uzorka, bijeli Madewell šešir i kožne sandale Sarah Flint.

Iako je savršena hodajuća reklama za brojne dizajnere, Meghan i Harry do sada su sami financirali impresivan ormar. Kraljevska biografkinja Katie Nicholl kaže da više nije tako: 'Sad kad je postala dio kraljevske obitelji, vojvoda od Sussexa pokriva troškove kraljevskog ormara Meghan Marke. Trošak, je smatra Nicholl, opravdan jer: 'Meghan je sada veleposlanik kraljevske obitelji. Pogledajte samo kako je osvojila javnost oko vjenčanja, a to je vrijedilo svaki peni.'

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan, već se zna, ima stila i zna kombinirati, i to ne samo luđački skupe dizajnerske komade o kojima obični smrtnici mogu samo sanjati, nego i haljine, torbe i cipele po pristupačnijim ili bar srednjim cijenama.

Sve što Meghan odjene se pozlati. Ili proda za četverostruku cifru na Ebayu. Sličan je efekte imala i Kate Middleton, supruga princa Williama, no stručnjaci tvrde da je javnost još sklonija simpatičnoj Meghan.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia