NIJE IM LAKO

Bizarne činjenice oko Kate i Williama

17.12.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Život pod svjetlima reflektora nije nimalo lak. Najbolje to znaju princ William i njegova supruga Kate Middleton. Osim što su ih paparazzi proganjali tijekom njihovog odmora u privatnoj rezidenciji, otkako je lijepa vojvotkinja objavila da je trudna, mediji prenose i najmanji detalj o kraljevskoj obitelji, a trgovci već sretno trljaju ruke

1. Čim su odlučili s javnošću podijeliti sretnu vijest, britanski mediji raspisali su se kako su, pazite sad, 'mnogi još tjedan dana prije posumnjali na trudnoću, a povod je, vjerovali ili ne, bila nova frizura Kate Middleton, koja je uvila kosu i skratila šiške'.

2. Da kraljevska obitelj nije zanimljiva samo Britancima, nego i cijelom svijetu, posebno turistima koji stižu u London, itekako znaju engleski trgovci koji već sada trljaju ruke, i brže-bolje su se bacili na posao. Još su za vrijeme kraljevskog vjenčanja shvatili da su William i Kate miljenici naroda, a sada su izlozi prepuni suvenira trudne Kate, pa čak i prezervativa s likovima Williama i Kate. Britanske će trgovine budžet puniti zahvaljujući kraljevskoj kulturi.

3. Kraljevski fetus ima svoj profil na Twitteru! Obožavatelji kraljevske obitelji došli su na ideju da kraljevskoj bebi otvore korisnički račun, pa se na Twitteru možete pratiti @RoyalFoetus, @Royal_Fetus, @IamRoyalbaby, @UnbornRoyal i @HRHBaby. Profili su puni poruka koje nasmijavaju korisnike. 'Papa se prijavio na Twitter. To je samo način da ne budem u centru pažnje', jedna je od poruka 'kraljevskog djeteta'.

4. Nakon što su doktori Kate postavili dijagnozu 'hyperemesis gravidarum', koja je nerijetka među trudnicama koje čekaju blizance, mediji su odmah intervjuirali razne ginekologe koji su potvrdili kako 'buduće majke koje imaju jake jutarnje mučnine, imaju triput veće šanse za blizance ili trojke u odnosu na žene koje ne pate od tog problema'.

5. A je li riječ o blizancima ili jednom djetetu, hoće li roditi carskim rezom ili prirodnim putem, kojega će biti spola i kako će se zvati, koliko će biti teško te koju će boju kose imati kraljevska beba, na sve se to možete kladiti u britanskim kladionicama. Na imena 'John', 'Charles', 'Frances', 'Elizabeth' i 'Diana' ulaže se najviše jer su logična i tradicionalna.

6. 'Ako bude dječak, neće izbjeći čuvene uši obitelji', poručio je forenzičar koji je radio muški i ženski portret njihove djece na način da je uzeo najbolje osobine kraljevskog para da zamisli lice djeteta. Dječak ili djevojčica imat će tamnu kosu, plave oči i maslinastu kožu. Ako bude dječak, naslijedit će mnoge Williamove osobine, neobične uši i blago uvučenu kosu, dok bi kćerka više sličila na Kate, s dubokim čelom i dugom smeđom kosom. No on nije jedini. Dr D'Lynn Waldron koji je specijalist za izrađivanje portreta po zadanim karakteristikama još je prije trudnoće izradio portret koji prikazuje kako bi mogao izgledati sin princa Williama i Kate Middleton.

Intervju-Mel Greig i Michael Christian


7. Billboard je čak složio i playlistu pjesama za trudnoću Kate i Williama. Među njima su 'Mama' - Spice Girls, 'This woman's work' - Kate Bush, 'Blessed' - Elton John, David Bowie- 'Kooks' i John Lennon -'Beautiful boy'.

8. A koliko su mediji uzeli maha, dokaz je i nesretan slučaj koji se dogodio nakon što je australski dvojac nazvao medicinsku sestru u bolnici u kojoj je boravila Kate te se predstavio kao kraljica Elizabeta i princ Charles. Nakon što je australskim radijskim voditeljima otkrila informacije o zdravstvenom stanju Kate Middleton te shvatila kako je riječ o psini, Jacinte Saldanhe počinila je samoubojstvo.