DOSTA MU JE SAMOĆE

Brad Pitt stiže u Budimpeštu?

04.10.2010 u 14:51

Bionic
Reading

Holivudska diva snima svoj redateljski debi u Mađarskoj, njena djeca ovoga tjedna kreću u školu, a nevjenčani suprug planira putovanje kako bi opet bio s obitelji

Djeca Angeline Jolie danas kreću u školu, a ona je upravo završila prvi tjedan snimanja svog redateljskog debija u Budimpešti, donosi Blic Online. Proširile su se glasine da će se obitelji uskoro pridružiti i Brad Pitt. Dok se iščekuje njegov dolazak, u medijima su se već pojavile prve fotografije tri milijuna vrijedne vile u Budimu, koju danonoćno čuvaju tjelohranitelji poznate glumice.

Angelina za svoj privremeni dom izdvaja mjesečno oko 15.000 eura, a za taj novac na raspolaganju ima 2.800 kvadratnih metara: dobila je deset soba, zatvoreni bazen, vinski podrum, garažu, saunu, a sva oprema i namještaj u kući procijenjeni su na više od 50.000 eura. Njeni tjelohranitelji su bivši članovi specijalnih britanskih vojnih snaga, a stanovnici glavnog grada Mađarske su mogli vidjeti i kako izgleda kad ona i djeca izađu u grad. Naime, diva uvijek izlazi s čitavim konvojem vozila, u kojem su Mercedes i još jedno vozilo koje služi za odvlačenje pažnje nasrtljivih paparazza.